Koffie ‘to go’

Het is helemaal van nu: koffie ‘to go’. De prullenbakken op het station zijn helemaal gevuld met kartonnen bekers en meerdere mensen op het perron hebben hun handen om een wegwerpbeker geklemd. Een opvallende ontwikkeling die helemaal van nu is. Vrijwel iedereen is immers gek op een lekker bakje koffie.

Maar waar komt deze trend van wegwerp koffiebekers precies vandaan?

Omdat men steeds minder tijd heeft (en misschien wel neemt) voor alles is dit eigenlijk een logische ontwikkeling. Heel veel mensen willen wel genieten van hun dagelijkse cappuccino, maar hebben ’s ochtends geen tijd om deze thuis te zetten. Ook ontbreekt het vaak aan de juiste middelen voor een goede cappuccino of latte.

Zo komen we bij de tweede reden; men is gek op goede koffie! Wie betaalt er nou niet liever een klein beetje meer voor een heerlijke koffie in een kartonnen bekertje? Zo kan je het direct mee nemen en sla je twee vliegen in een klap!

Verder is het natuurlijk zo dat je gezien mag worden met de gepersonaliseerd bedrukte kartonnen bekertjes van je favoriete koffie zaak. Goede koffie verbroedert en maakt iedereen een stukje gelukkiger in de vroege ochtend (of middag).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s